Een opname starten/stoppen

Met de 360fly kun je op meerdere manieren een opname starten en stoppen.  Via de OnePush-knop op het apparaat of via de 360fly app.

OnePush-knop
1. Druk op de OnePush-knop en laat de knop weer los om een opname te starten op je 360fly.

2. Wanneer je een opname hebt gestart op de 360fly, trilt het apparaat één keer en verandert de kleur van de LED van blauw in rood.

3. Druk opnieuw op de OnePush-knop en laat de knop los om een opname te stoppen.

4. Wanneer de 360fly is gestopt met opnemen, trilt het apparaat 2 keer en wordt de LED weer blauw.

Applicatie 360fly
1. Open de app 360fly en maak verbinding met de camera.

2. Als je verbinding hebt, tik je op het pictogram Camera.

3. Tik vervolgens op Live View (Live weergave). In Live View zie je nu een ronde knop. Tik één keer op deze knop om een opname te starten.

4. Tik op de nu rode knop om de opname te stoppen. Je video wordt opgeslagen en de knop wordt weer wit.

Je bent er nu klaar voor om de video te bewerken en je ervaringen in 360° te delen.