Hoe maak je de lens van de 360fly schoon?

Je 360fly is bestand tegen de meest extreme omstandigheden en past bij je actieve levensstijl. Toch zijn er enkele dingen die je kunt doen, zodat het apparaat heldere beelden blijft maken.

Niet aanraken
Probeer de lens niet aan te raken tijdens het gebruik.  Vingerafdrukken en vet van je huid kan op de lens komen en hierdoor kan het beeld verslechteren.

Houd de lens schoon
Een schone lens betekent heldere beelden. De lens van de 360fly kan worden schoongemaakt met een schone, zachte, pluisvrije doek of met een lensreiniger. Als dit nodig is kun je een reinigingsvloeistof voor lenzen of water gebruiken om de lens extra goed schoon te maken.

Als je het apparaat in zout water of in een zwembad gebruikt, denk er dan altijd aan dat je de microfoonplug invoegt en dat je de camera schoon spoelt na gebruik. Als je dit niet doet, kan de camera na verloop van tijd beschadigd raken en vervalt de garantie.

Gebruik het zakje
Plaats de 360fly na gebruik weer in het zakje om de lens te beschermen tegen krassen, breuken of andere schade.