Resetten naar fabrieksinstellingen op de 360fly

Het kan zijn dat je besluit dat je opnieuw wilt beginnen met je 360fly. Om je 360fly in te stellen op de oorspronkelijke instellingen, moet je resetten naar de fabrieksinstellingen.

Let op:  Als je reset naar de fabrieksinstellingen, worden de naam en het wachtwoord van je camera gereset (zie onder).

Stappen voor resetten naar fabrieksinstellingen

1. Houd de OnePush-knop ingedrukt.

2. Terwijl je de OnePush-knop ingedrukt houdt, gebruik je een bot object met een punt (zoals een pen, paperclip of potlood) om de resetknop op de onderkant van de camera in te drukken en weer los te laten.

3. Houd de OnePush-knop ingedrukt gedurende twee sets van drie trillingen.  Na de zesde trilling laat je de OnePush-knop weer los.

4. Je 360fly trilt nog drie keer en de LED gaat geel knipperen.  Wanneer de LED van je 360fly blauw blijft, is het proces voltooid.

Note: After performing a Factory Reset on your 360fly, the Wifi password will reset to: 00000000

Je hebt je 360fly helemaal gereset!