Video's toevoegen aan je Android-apparaat

Omdat onze applicatie Director populair is, willen veel gebruikers mogelijk video's bewerken en daarna weer op hun mobiele apparaten zetten. Ook kunnen ze dezelfde video's delen met vrienden of familie door ze te kopiëren naar hun mobiele apparaten.

Om een video toe te voegen aan je Android-apparaat volg je deze stappen:

Als je een Mac hebt, download je eerst Android File Transfer: HIER. Scroll naar beneden voor schermafdrukken van een overdracht van Mac naar Android. HERE

Een Windows-besturingssysteem gebruiken

Als je een computer met Windows gebruikt sluit je je Android-apparaat aan op een USB-poort. Vervolgens wordt het apparaat weergegeven in Explorer.

Wanneer je ziet dat je apparaat verbinding heeft met de computer, navigeer je naar de video's.

Selecteer de bestanden die je wilt kopiëren. Vervolgens kun je deze bestanden gewoon naar je apparaat slepen en neerzetten.

Wacht even totdat de bestanden zijn gekopieerd. Wanneer het kopiëren is voltooid zijn de bestanden beschikbaar op je Android-apparaat in "On My Phone" (Op mijn telefoon).

Android File Transfer

Als je een Mac gebruikt, open je Android File Transfer en maak je verbinding met je Android-apparaat.

Android File Transfer is gestart en het apparaat heeft verbinding.

Klik op de knop ► om de map "360Fly" weer te geven

Dubbelklik op de map "360Fly" om de inhoud weer te geven.

Open de map met het bestand dat je wilt kopiëren. Selecteer dat bestand, sleep het naar de map "360fly" op je Android-apparaat en zet het bestand neer.

Wacht even totdat het bestand is gekopieerd. Na het kopiëren verdwijnt de voortgangsbalk en staat het bestand op het Android-apparaat.

Start de app 360fly op je Android-apparaat en tik op het tabblad "On My Phone" (Op mijn telefoon) om je nieuwe video te bekijken.