*** Nieuw *** USB-kabel inbegrepen bij 360fly

We hebben een probleem gevonden met de USB-kabel die is inbegrepen bij je 360fly. We hebben vastgesteld dat het probleem te maken heeft met oudere Windows-hardware, specifiek de USB-hostcontroller op de Windows-computer.

Het kan zijn dat je de 360fly aansluit op de computer om de app Director te gebruiken of om back-ups te maken/bestanden over te zetten naar de HDD op je computer, en je de volgende waarschuwing ontvangt:

In dit geval raden we je aan om een andere micro-USB-kabel te gebruiken die je mogelijk al hebt. Een micro-USB-kabel is een veel voorkomende kabel die mogelijk is meegeleverd bij je smartphone of tablet. Deze kabel wordt ook gebruikt voor externe harde schijven en andere populaire randapparatuur.

We zijn hard bezig om dit probleem op te lossen. Als je dit probleem hebt, neem dan contact op met ons supportteam en wij leveren zo snel mogelijk een vervangende USB-kabel.