Waar kan ik mijn serienummer vinden?

Het serienummer van je 360fly kun je op drie verschillende plekken vinden. Je vindt het serienummer onderaan de verpakking waarin het apparaat is geleverd, en ook staat het als streepjescode op de onderkant van de 360fly.  Maar als je geen verpakking hebt en de streepjescode niet kunt scannen, kun je je apparaat ook aansluiten op de 360fly App en het serienummer lezen in het menu met instellingen.

Het serienummer weergeven in de 360fly App

1.  Maak verbinding tussen de 360fly en de 360fly App door op het pictogram Camera te tikken.  Op Android bevindt deze knop zich in de hoek rechtsboven.  Op iOS bevindt deze knop zich in de hoek linksonder.

2.  Wanneer er verbinding is tik je op het pictogram met het tandwiel op iOS of het pictogram Instellingen op Android in de hoek rechtsboven om naar het menu met instellingen van de 360fly te gaan.

3. Klik op het instellingenmenu "Device Information" (Apparaatgegevens) om het serienummer van de 360fly weer te geven.

4. We raden je aan om je serienummer op te schrijven en te bewaren voor het geval je dit later nodig hebt.