Een 360°-video delen op Facebook op iOS

Nu de app van Facebook recent is bijgewerkt naar versie 44, is het gemakkelijker dan ooit om 360°-video's te delen.

Let op: je moet een internetverbinding hebben om je 360°-video te delen op Facebook.
Upload je video naar Facebook door op het pictogram  te tikken vanuit het gedeelte On iPhone (Op de iPhone),  of kies  na het bewerken als je een Clip Capture maakt. Via beide opties ga je naar hetzelfde System Share-scherm in de tweede afbeelding.

Daarna tik je op het pictogram van Facebook.
Tip: zorg ervoor dat je bent aangemeld bij Facebook voordat je begint met uploaden.

Je video wordt nu geëxporteerd met de vereiste metadata, zodat Facebookgebruikers de video in 360° kunnen bekijken.

Tot slot kies je met wie en waar je de video wilt delen op Facebook, en tik je bovenaan rechts op de knop "Post" (Publiceren).