Firmware-update 360fly via iOS

Als je nog niet bekend bent met het updateproces van je 360fly, lees dan dit artikel voordat je begint: Meer informatie over het updateproces van de 360fly firmware:

1. Om te beginnen zet je de 360fly aan.
  2. Wanneer de LED van je 360fly blauw blijft, kun je beginnen.
  3. Maak eerst verbinding met de 360fly op je mobiele apparaat.
  4. Tik vervolgens op het tabblad Camera en tik op het tandwiel voor de instellingen.
  5. Tik vervolgens op "Check for Updates" (Controleren op updates) *** Hiervoor wordt je mobiele dataverbinding gebruikt als je niet op een WiFi-netwerk zit OF als je
  6. Als er een update beschikbaar is, wordt er een bericht weergegeven dat dit zo is.
  7. Tik op de knop "Download" (Downloaden) om de download te starten.
  8. Wanneer de download is voltooid, wordt het firmwarebestand naar je camera gestuurd.
  9. Als je verbinding hebt met een WiFi-netwerk (niet je 360fly-netwerk), wordt je gevraagd om naar je iOS-instellingen te gaan en over te schakelen naar je 360fly WiFi-netwerk.
  10. De LED verandert van blauw in knipperend geel wanneer de update is begonnen op je 360fly.
  11. Als laatste stap tik je in de app op "Finish" (Voltooien) en wacht je totdat de firmware-update is voltooid. Wanneer de update is voltooid verandert de LED van knipperend geel in knipperend blauw, en vervolgens blijft de blauwe LED aan.

Your all updated!