Het wachtwoord van de 360fly resetten via een iOS-apparaat

Je kunt het wachtwoord van je 360fly altijd wijzigen.

Wachtwoord van 360fly wijzigen

1. Open de app 360fly op je iOS-apparaat.

2. Klik op het pictogram "Camera" in de hoek linksonder en maak verbinding met je 360fly.

3. Wanneer je verbinding hebt gemaakt met de 360fly klik je op het pictogram met het tandwiel in de rechterbovenhoek om het instellingenmenu te openen.

4. Klik op "Password" (Wachtwoord), en vervolgens geef je een nieuw wachtwoord op voor je 360fly en klik je op "Next" (Volgende).

Je bent klaar, je 360fly is nu beveiligd met een nieuw wachtwoord!