De 360fly een nieuwe naam geven via een iOS-apparaat

In de fabriek heeft je 360fly een standaardnaam gekregen.  Maar maak je geen zorgen, je kunt dit altijd wijzigen.

De 360fly een nieuwe naam geven

1. Open de app 360fly op je iOS-apparaat.

2. Klik op het pictogram "Camera" in de linkerbenedenhoek en maak verbinding met je 360fly.

3. Wanneer je verbinding hebt gemaakt met de 360fly klik je op het pictogram met het tandwiel in de rechterbovenhoek om het instellingenmenu te openen.

4. Klik op "Rename" (Naam wijzigen), en vervolgens geef je een nieuwe naam op voor je 360fly en klik je op "Done" (Klaar).

Let op:  Je kunt alleen de speciale tekens "-" of "_" gebruiken.

Je bent klaar, je hebt de naam van je 360fly gewijzigd!