Het wachtwoord van je 360fly resetten via een Android-apparaat

Je kunt het wachtwoord van je 360fly altijd wijzigen.

1. Open de app 360fly op je Android-apparaat.

2. Klik op het pictogram "Camera" in de rechterbovenhoek en maak verbinding met je 360fly.

3. Wanneer je verbinding hebt gemaakt met de 360fly klik je op het pictogram "Camera Settings" (Camera-instellingen) in de rechterbovenhoek om het instellingenmenu te openen.

4. Klik op "Password" (Wachtwoord), en vervolgens geef je een nieuw wachtwoord op voor je 360fly en klik je op "Set Password" (Wachtwoord instellen).

Je bent klaar, je 360fly is nu beveiligd met een nieuw wachtwoord!