360fly Android firmware update

Als je nog niet bekend bent met het updateproces van je 360fly, lees dan dit artikel voordat je begint: Meer informatie over het updateproces van de 360fly firmware: Understanding your 360fly's Firmware Update Process

1. Om te beginnen zet je de 360fly aan.

2. Wanneer de LED van je 360fly blauw blijft, kun je beginnen.

3. Maak eerst verbinding met de 360fly op je mobiele apparaat.

4. Tik vervolgens op het tabblad Camera en tik op de drie punten voor de instellingen.

5. Tik dan op "Check for Updates" (Controleren op updates)

6. De app vraagt vervolgens om de verbinding met het netwerk van de 360fly te verbreken. Je mobiele telefoon maakt verbinding met WiFi of het mobiele netwerk.

7. Als er een update beschikbaar is, wordt er een bericht weergegeven dat dit zo is.

8. Tik op de knop "Download" (Downloaden) om de download te starten.

9. Wanneer de groene voortgangsbalk vol is, tik je op "Continue" (Doorgaan) om door te gaan met de installatie.

10. De firmware wordt vervolgens op je 360fly geïnstalleerd.

11. De LED verandert van blauw in knipperend geel wanneer de update is begonnen op je 360fly.

12. Als laatste stap tik je in de app op "Finish" (Voltooien) en wacht je totdat de firmware-update is voltooid.

Wanneer de update is voltooid verandert de LED van knipperend geel in knipperend blauw, en vervolgens blijft de blauwe LED aan.