Video's samenvoegen met Director

Om video's samen te voegen start je eerst 360fly Director. Je vindt het tabblad Merge (Samenvoegen) linksboven op het scherm naast de camera, bibliotheek en instellingen.

Wanneer je op de knop Merge (Samenvoegen) klikt, verschijnt er onderaan het scherm een gebied waar je de video's heen kunt slepen en kunt neerzetten. Standaard worden de video's gesorteerd in de volgorde waarin je ze toevoegt aan het gebied voor samenvoegen. Wanneer al je video's zijn toegevoegd (maximaal 5 video's) kun je een video selecteren en naar de gewenste plek verplaatsen.

Let op:  je kunt alleen clips slepen en neerzetten die met dezelfde oriëntatie zijn gefilmd.  Je kunt geen video's die ondersteboven zijn gefilmd niet combineren met video's die rechtop zijn gefilmd.  Alle incompatibele video's in je bibliotheek zijn grijs en als je met de muisknop een van deze video's aanwijst, zie je waarom.

Wanneer je video's naar wens zijn geordend, kun je een Preview bekijken van het resultaat of kun je beginnen met verwerken door op de knop Merge Clips (Clips samenvoegen) te klikken.

Wanneer je op Merge Clips (Clips samenvoegen) klikt verschijnt het venster Save (Opslaan). Hier geef je het samengevoegde bestand een naam.

Bij het samenvoegen van grote bestanden kan het even duren voordat de bestanden zijn verwerkt, dus heb even geduld terwijl Director bezig is. Wanneer het samenvoegen is voltooid, verschijnt het nieuwe bestand in je bibliotheek.

Onthoud dat je alleen video's kunt combineren die dezelfde oriëntatie hebben. We herkennen een recent probleem met het samenvoegen van video's in directeur. Als u momenteel problemen ondervindt met het samenvoegen, probeer dan een oudere versie van de onderstaande registratie applicatie te gebruiken.

PC Download

https://www.dropbox.com/s/rgojbzwclfdnylb/360fly-director-setup-162.exe?dl=0

Mac Download

https://www.dropbox.com/s/dvs8qq7ngbpgwyb/360fly-director-162%20%283%29.dmg?dl=0