Videoclips toevoegen aan je bibliotheek in de applicatie Director

De Library (bibliotheek) is een centrale opslaglocatie voor de videoclips op je 360fly, en fungeert als centrale plek voor het afspelen, bewerken en delen van je clips.  Wanneer je een video hebt toegevoegd aan je bibliotheek, blijft het daar staan totdat je de video weer verwijdert.

Clips toevoegen aan bibliotheek

1. Methode '+ Add Clips to Library':

Klik op "+ Add Clips to Library" (Clips toevoegen aan bibliotheek).

Gebruik het keuzevenster voor bestanden en selecteer één of meer video's.

Klik op "Open" (Openen).

2. Methode slepen en neerzetten:

Sleep één of meer video's van je computer naar de weergave Library.

Als je één video neerzet, worden de opties "Play" (Afspelen) of "Import" (Importeren) weergegeven.

Als je meerdere video's neerzet, worden de video's automatisch geïmporteerd.

Alleen Mac OS X: Sleep één of meer video's naar het pictogram 360fly Director in het Dock.

3. Voortgangsbalk wordt weergegeven Progress bar