Systeemvereisten 360fly Director

Voor het gebruik van de 360fly Director App hebben we enkele hardware- en softwarevereisten waaraan je computer moet voldoen:

Ondersteunde besturingssystemen - Windows 7* en nieuwer, Mac OS X 10.8 en nieuwer

*Microsoft Surface wordt op dit moment niet ondersteund.

CPU – Marktgemiddelde Intel i5

Videokaart - Intel HD 4000 of nieuwer, of aparte videokaart met ondersteuning voor WebGL (zorg ervoor dat je videodrivers up-to-date zijn)

Harde schijf - interne schijf met 5400 RPM, 7200 RPM of SSD/Flash aanbevolen