Hoe sla ik het voor YouTube of Facebook geconverteerde 360°-videobestand op mijn pc of Mac op?

De nieuwe update van de app 360fly Director bevat een functie waarmee je een voor social media geconverteerd bestand in 360° kunt delen via je pc of Mac.

Het geconverteerde 360° YouTube- of Facebookbestand automatisch delen

In het instellingenmenu in de app Director bevindt zich een instelling waarmee je automatisch een kopie van de social media-video kunt opslaan tijdens het uploaden naar YouTube en/of Facebook.

1. Klik op het pictogram "Instellingen" in de hoek linksboven in de 360fly Director App.

2. Schakel het selectievakje "Save exported social media files" (Geëxporteerde social media-bestanden opslaan) in.

Alleen het voor social media geconverteerde 360°-bestand opslaan

1. Mac: houd op het toetsenbord de "Option"-toets ingedrukt en klik in de miniatuur van de video op het pictogram voor delen op social media.

Pc: houd op het toetsenbord de "Alt"-toets ingedrukt en klik in de miniatuur van de video op het pictogram voor delen op social media.

2. Selecteer de directory waarin je het bestand wilt opslaan.

3. Nu kun je rustig wachten totdat je video is geconverteerd en klaar is voor gebruik.