Je video op social media delen met Director

Met trots kondigen aan dat we aan onze nieuwste versie van de Director App, release 1.3, een nieuwe functie voor exporteren naar social media hebben toegevoegd.  Met de nieuwe functie kun je 360fly-video's converteren naar een indeling die direct vanuit de 360fly Director App kan worden geüpload naar YouTube en Facebook.

Om te beginnen start je de Director App en kies je de video die je wilt exporteren.  Dit kan een gehele video zijn, maar ook een verkorte video die je hebt gemaakt in Director of een "Clip Capture"-bewerking die je hebt gemaakt op je 360fly.

Om te zien hoe je een video kunt toevoegen in de Director App klik je hier: LINK

Vervolgens klik je op het pictogram  om te exporteren naar social media en selecteer je de locatie waar je de video wilt delen

Let op:  Voor YouTube en Facebook moet je je aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord, en moet je toestemming geven dat de applicatie Director video's mag delen op je account.

Nadat je toestemming hebt gegeven,  geef je de video een naam en klik je op de knop "Share" (Delen).

Je video wordt nu verwerkt en geüpload naar je favoriete websites voor 360°-video's.  Heb wel even geduld, want het kan even duren om het bestand te converteren en uploaden.  Bovendien duurt het even voordat de video wordt weergegeven in 360° nadat de video is geüpload.

Je bent klaar!  Je video is nu gedeeld op je favoriete social media-website met 360°-video. ***Let op: alleen de browsers Chrome, Firefox en IE11 (Windows) worden ondersteund voor het afspelen van interactieve 360°-video's***