Kan ik randapparatuur aansluiten op mijn 360fly?

Enkele klanten hebben ons gevraagd of ze externe apparaten kunnen verbinden met hun 360fly. Bij het huidige hardware-ontwerp van de 360fly kan het apparaat niet werken als "host" of "controller" voor externe accessoires.

Bijvoorbeeld: als een gebruiker een externe microfoon wil verbinden/koppelen, kunnen de audiogegevens op onze huidige hardware niet worden doorgestuurd van de BLE naar de hoofdprocessor van de camera om te worden gecodeerd.