Mijn telefoon/tablet kan niet worden gekoppeld via de Bluetooth-verbinding

Als je de 360fly recent hebt gereset naar de fabrieksinstellingen, moet je de Bluetooth-verbinding op je mobiele apparaat mogelijk verwijderen voordat je het apparaat probeert te koppelen.    Ga hiervoor naar het instellingenmenu voor Bluetooth op je apparaat, zoek de verbinding en verwijder deze.   Daarna kun je het apparaat weer koppelen.

Als dit niet werkt, kun je proberen om de 360fly te resetten naar de fabrieksinstellingen. Start daarna het installatieproces opnieuw.