Kan ik mijn 360fly-video's bekijken in Google Cardboard?

De beelden van de 360fly zijn ontwikkeld om probleemloos te werken met Google Cardboard VR-viewers. Dit moet je echt zien, dus zorg ervoor dat je een headset hebt en ontdek 360fly VR zelf.

Om je beelden opnieuw te bekijken met een Google Cardboard VR-viewer, tik je op het pictogram met de bril in de rechterbovenhoek wanneer je in het Player-scherm bent.

Plaats je telefoon in de VR-bril en beleef de herinneringen opnieuw.

Als u probeert te bekijken in de HTC VIVE of Daydream VR, moet u het bestand gewoon opslaan en zodra het is opgeslagen, open het met hun respectieve apps en kunt u bekijken met VR. Als u problemen hebt met het opslaan, volgt u deze instructies:

https://support.360fly.com/hc/en-us/articles/115000998228-Saving-your-converted-file-to-your-Gallery

Geniet van de actie!

*​If viewing on an iOS device, please check out this article if you are experiencing playback issues.