Meer informatie over het updateproces van de 360fly firmware

Soms moet de firmware op je 360fly worden bijgewerkt. In dit artikel kijken we naar wat je wel en niet moet doen bij het bijwerken van de firmware op de 360fly.

DOEN:

• Zorg ervoor dat je mobiele apparaat verbinding kan maken met de 360fly.'
  • Zorg ervoor dat je 360fly is opgeladen en dat de batterij nog meer dan 50% vol is.

NIET DOEN:

• Zorg ervoor dat de camera NIET in de Power Cradle staat wanneer je een firmware-update uitvoert.
  • Druk NIET op de twee knoppen op de 360fly terwijl de firmware-update bezig is.
  • Plaats de 360fly NIET in de Power Cradle tijdens het updaten.

Voor een handleiding over het bijwerken van firmware op een iOS-apparaat klik je: Here

Voor een handleiding over het bijwerken van firmware op een Android-apparaat klik je: Here

Wanneer de LED blauw blijft, kan de 360fly indien nodig op de Power Cradle worden geplaatst om op te laden.