De 360fly resetten

In zeldzame gevallen kan het nodig zijn om je 360fly te resetten, als het apparaat niet meer reageert.

Let op:  Als je het apparaat reset, worden de video's op de camera niet gewist.

Stappen voor resetten

1. Zoek de resetknop op de onderkant van het apparaat.

2. Gebruik een bot object met een punt (zoals een pen, paperclip of potlood) om de resetknop op de onderkant van de camera in te drukken en weer los te laten.

3. De LED van de 360fly knippert blauw tijdens het resetten. Na ongeveer 30 seconden blijft de LED blauw wanneer de camera klaar is voor gebruik.

Let op:  De resetknop is niet bedoeld als knop om het apparaat opnieuw op te starten of in te schakelen.

Je 360fly is weer klaar voor gebruik!