Video's toevoegen aan je iOS-apparaat

Omdat onze applicatie Director populair is, willen veel gebruikers mogelijk video's bewerken en daarna weer op hun mobiele apparaten zetten. Ook kunnen ze dezelfde video's delen met vrienden of familie door ze te kopiëren naar hun mobiele apparaten.

Om een video toe te voegen aan je iOS-apparaat, moet iTunes zijn geïnstalleerd op je computer. Als dit nog niet het geval is kun je iTunes hier downloaden: www.apple.com/iTune: www.apple.com/iTunes

Let op: In de schermafbeeldingen wordt Mac OS X gebruikt. Het proces om via iTunes bestanden toe te voegen aan de app is identiek voor Windows.

Om een video op je iOS-apparaat te zetten sluit je het apparaat eerst aan op je computer en start je iTunes.

Vervolgens selecteer je je apparaat in de balk bovenaan.

Wanneer je apparaat is geselecteerd klik je op Apps onder het apparaat. Klik op "360fly" en vervolgens kun je je bestanden slepen en neerzetten in het daarvoor bestemde veld. Ook kun je op Add... (Toevoegen) klikken om via een bestandsvenster naar de juiste locatie te bladeren en elk bestand toe te voegen.

Wacht even totdat de bestanden zijn gekopieerd. Wanneer het kopiëren is voltooid zijn de bestanden beschikbaar op je iOS-apparaat onder "On iPhone" (Op iPhone) of "On iPad" (Op iPad).