Waarom kijk ik een bericht "Geen internet" wanneer ik een video wil delen?

Er is een bekende bug opgetreden in onze nieuwste release voor iOS, versie 1.2.0. Door deze bug kun je geen inhoud delen tenzij je verbinding hebt met een WiFi-netwerk. Je ervaart deze bug als je verbinding hebt met het WiFi-netwerk van je 360fly of als je een mobiele dataverbinding (LTE, 4G, 3G) gebruikt. Onze ontwikkelaars hebben de bug al gevonden en opgelost. In de volgende versie van de app is de oplossing toegepast, en deze versie is binnenkort beschikbaar in de App Store. Dit is een schermafdruk van de hierboven genoemde bug/fout: