Een 360°-video delen op YouTube op iOS

Met onze nieuwe release is het gemakkelijker dan ooit om interactieve 360°-video's op YouTube te delen.

Let op: je moet een internetverbinding hebben om je 360°-video te delen op YouTube.

Upload je video naar YouTube door op het pictogram  i

te tikken vanuit het gedeelte On iPhone (Op de iPhone),  of kies  na het bewerken als je een Clip Capture maakt. Via beide opties ga je naar hetzelfde System Share-scherm in de tweede afbeelding.

Next you will want to tap on the YouTube icon.
Tip: Make sure you are signed into YouTube prior to uploading.

Daarna tik je op het pictogram van YouTube.
Tip: zorg ervoor dat je bent aangemeld bij YouTube voordat je begint met uploaden.

Tot slot voer je een titel en beschrijving in, kies je een categorie en selecteer je wie er toegang hebben tot je video. Wanneer je dit alles hebt gedaan, tik je bovenaan rechts op het scherm op "Publish" (Publiceren) en wacht je een paar minuten tot de video is geüpload en verwerkt.

Let op: bij interactieve 360°-video's die worden gedeeld op YouTube kan het langer duren voordat ze worden weergegeven als 360°-video's.