Aan de slag met de 360fly op je Android-apparaat

Welkom bij de 360fly.   We gaan beginnen met het instellen van je 360fly en we maken verbinding met de applicatie 360fly op je Android-apparaat.

Maak kennis met de applicatie 360fly
De eerste keer dat je de applicatie 360fly start, maak je kennis met Opnemen, Delen en Swipen.  Met de 360fly kun je video's ervaren zoals nooit tevoren.  Probeer het eens, je gaat het zeker leuk vinden!

Een account maken op 360fly.com
De eerste keer dat je de app 360fly start, wordt er gevraagd om een account op 360fly.com te maken.  Je kunt je aanmelden met je bestaande social media-accounts of een uniek account aanmaken op 360fly.com.  Als je je aanmeldt met je social media-accounts, kun je met één klik op de knop een video delen.  Je kunt het aanmaken van een account overslaan door op "Skip" (Overslaan) te klikken in de rechterbovenhoek.

Verbinding maken met de 360fly
Met de stapsgewijze handleiding kun je via een Bluetooth LE en WiFi verbinding maken met de 360fly. Je wordt ook gevraagd om je Fly een nieuwe naam te geven en een unieke pincode in te voeren voor toegang tot het apparaat.

Wanneer je 360fly volledig is opgestart, staat het apparaat automatisch in de koppelingsmodus. Plaats de 360fly ongeveer 8-13 cm naast het apparaat om een goed signaal te krijgen voor het koppelen. Nu kun je de 360fly een unieke naam en pincode geven, en klik vervolgens op "Submit" (Verzenden).  Je Android-apparaat maakt automatisch via WiFi verbinding met de 360fly.

Je hebt  verbinding gemaakt en je kunt je 360fly gaan gebruiken!