De naam van je 360fly wijzigen via een Android-apparaat

In de fabriek heeft je 360fly een standaardnaam gekregen.  Maar maak je geen zorgen, je kunt dit altijd wijzigen.

1. Open de app 360fly op je Android-apparaat.

2. Klik op het pictogram "Camera" in de rechterbovenhoek en maak verbinding met je 360fly.

3. Wanneer je verbinding hebt gemaakt met de 360fly klik je op het menu "Camera Settings" (Camera-instellingen) om de instellingen te openen.

4. Klik op "Rename" (Naam wijzigen), en vervolgens geef je een nieuwe naam op voor je 360fly en klik je op "Ok".

Let op:  Je kunt alleen de speciale tekens "-" of "_" gebruiken.

Je bent klaar, je hebt je 360fly een nieuwe naam gegeven!