Een bug rapporteren of feedback achterlaten via je Android-apparaat

Hier bij 360fly willen we graag meer weten over jullie, onze gebruikers, en hoe we jullie ervaringen kunnen verbeteren.

We willen ook weten wat je wilt doen met je 360fly.

We hebben ervoor gezorgd dat het achterlaten van feedback en het rapporteren van bugs simpeler is dan ooit.

Om Instabug te starten op je Android-apparaat, schud je eerst je apparaat.

Onderaan het scherm zijn er twee opties beschikbaar.

Als je kiest voor Report a bug (Een bug melden):

Tik eerst op het pictogram met het penseel om de kleur te kiezen die je wilt gebruiken om een kader te tekenen rond het gemelde probleem.

Vervolgens wordt je gevraagd om tekst over je probleem in te voeren, en ook om je e-mailadres op te geven.

Als laatste tik je op het pictogram met het papieren vliegtuigje in de rechterbovenhoek op je scherm.

Je andere optie is Send Feedback (Feedback verzenden).

Als je voor deze optie kiest, wordt er een tekstveld weergegeven, waarin je wordt gevraagd om je e-mailadres en je feedback.

Om te verzenden tik je op het pictogram met het papieren vliegtuigje in de rechterbovenhoek op je scherm.

We waarderen de waardevolle inbreng van onze gebruikers en we luisteren goed naar de feedback die je ons geeft!

Dank je dat je wilt helpen om 360fly voor iedereen te verbeteren.