Een video van je 360fly downloaden/verplaatsen naar je computer

Wanneer je enkele video's hebt opgenomen op je 360fly, is het tijd om ze naar je applicatie 360fly Director te verplaatsen om af te spelen en te bewerken.

Een video van je 360fly downloaden/verplaatsen

1. Zet de 360fly aan.

2.  Sluit met de bijgeleverde cradle en kabel de 360fly aan op je computer

3.  De LED wordt geel wanneer de 360fly goed is aangesloten.

4. Klik op de navigatiebalk op "Camera".

5. Er wordt een keuzevenster weergegeven.

6. Kies je apparaat en klik vervolgens op Open.

• Let op: je 360fly wordt standaard weergegeven als 360FLY.

7. Wanneer je 360fly is geopend, worden automatisch de miniaturen en tijdsduur van je video's verwerkt.

• Let op: je Director verwerkt alleen nieuwe video's die worden herkend op de 360fly.

8. Je kunt video's importeren met twee verschillende methoden.

Eén video importeren: klik met de muis boven een miniatuur op Import.

Alle video's importeren: klik op "Import All" (Alles importeren).

Let op: Met "Import All" (Alles importeren) kun je "Record" vervangen door de bestandsnaam van jouw keuze.

9. De voortgangsbalk wordt weergegeven en video's worden toegevoegd aan je Library (Bibliotheek). progress bar

10. Om te controleren of je video's zijn geïmporteerd, klik je op "Library" (Bibliotheek).