De naam van een video wijzigen in de applicatie Director

Wanneer je een video hebt geïmporteerd naar je bibliotheek, wil je de naam ervan mogelijk wijzigen.

De naam van een video wijzigen

1. Klik op de naam van de video onder de miniatuur om de teksteditor te activeren.

2. Druk op je toetsenbord op "Enter" of klik buiten de teksteditor om de naam op te slaan.

3. Met deze actie worden zowel de weergavenaam in de Director als de bestandsnaam in de ondersteunende bibliotheek bijgewerkt.  Let op: bij het bijwerken van de bestandsnaam zijn bepaalde tekens niet toegestaan, en deze tekens zullen resulteren in een foutmelding (ongeldige tekens zijn onder andere #, \, /, ?, %, :, |, “).