Een video uit de applicatie Director opslaan op je computer

Mogelijk wil je één van je video's in de 360 Director Library (bibliotheek) verplaatsen naar een andere locatie buiten je bibliotheek.

Een video uit 360 Director exporteren

1. Om een video te exporteren, plaats je de muisknop boven de miniatuur.

2. Klik op "Save to..." (Opslaan als...) in de rechterbovenhoek van de miniatuur.

3. Kies een opslaglocatie.

4. Wanneer de verwerkingswachtrij klaar is met het exporteren van je video, wordt een melding weergegeven met een koppeling om de locatie van het geëxporteerde bestand te openen. processing queue