Meldingen van applicatie 360fly Director

Je kunt verschillende meldingen tegenkomen terwijl je werkt met je bibliotheek in 360fly Director.

Library Notifications

Meldingen Library (Bibliotheek)

1. Bestandsnaam/pad - bepaalde tekens zijn niet toegestaan in bestandsnamen of paden naar mappen (pad is van toepassing bij toevoegen aan de bibliotheek).  De ongeldige tekens zijn onder andere #, \, /, ?, %, :, |, “.

2. Ongeldige of beschadigde mp4 - elk bestand dat wordt toegevoegd aan de bibliotheek in 360fly Director wordt gecontroleerd, om te kijken of de structuur geldig is en of het een video betreft die kan worden afgespeeld in de applicatie.  Als deze controle mislukt, zie je een foutmelding die aangeeft dat de video ongeldig is.

3. Bestand bestaat al - elke video in je bibliotheek bevat unieke metadata.  Als je dezelfde video twee keer probeert toe te voegen, zie je een melding die aangeeft dat de video al bestaat.

4. Import is groter dan beschikbare schijfruimte - als je video's importeert naar de bibliotheek in 360fly Director worden er kopieën van de geïmporteerde bestanden bewaard.  Om te voorkomen dat alle beschikbare schijfruimte wordt gebruikt, voert 360fly Director de import niet uit als de beschikbare schijfruimte hierdoor minder dan 2 GB zou zijn.  Let op: je 360fly-video kan nog steeds worden afgespeeld via de Camera-weergave of slepen/neerzetten.