Meer informatie over de voortgangsbalk in de applicatie Director

Er wordt een voortgangsbalk gebruikt bij bepaalde bewerkingen, het verwerken van miniaturen en het kopiëren van video's naar je bibliotheek.

Voortgangsbalk

1. In 360fly Director wordt de status weergegeven in een voortgangsbalk wanneer miniaturen worden verwerkt en videoclips worden gekopieerd naar je bibliotheek. ​

2. Deze voortgangsbalk wordt in de weergaven Library (Bibliotheek) en Camera direct boven het hoofdraster weergegeven en bevat de status van de video's die worden verwerkt.

3. Deze wachtrij verschijnt wanneer je een actie "Add Clips to Library" (Clips toevoegen aan bibliotheek) uitvoert, "Trim" (Snijden) gebruikt om een nieuwe video te maken, een video exporteert met "Save To" (Opslaan als) of "Connect" (Verbinding maken) selecteert om verbinding te maken met een apparaat in de Camera-weergave (verwerking miniaturen/duur).

4. Als je Director probeert te sluiten terwijl de wachtrij wordt verwerkt, zie je een melding die aangeeft dat de wachtrij bezig is.  Hierdoor wordt de app niet per ongeluk afgesloten terwijl de video wordt gegenereerd via importeren of snijden.

Let op: Als de 360fly per ongeluk wordt verwijderd tijdens het verwerken van de miniaturen, wordt het verwerken voortgezet op de vorige locatie wanneer de verbinding met Director weer tot stand is gebracht.