Hoe kan ik mijn 360fly video delen op mijn zakelijke Facebookpagina?

Met de nieuwe app 360fly Director kun je je 360fly video's gemakkelijk uploaden naar je persoonlijke Facebookaccount. Als je echter een video op een zakelijke Facebookpagina wilt plaatsen, moet je dit doen via de procedure voor handmatig uploaden op Facebook. Dit is een gemakkelijke procedure en je kunt dit via de applicatie 360fly Director doen.

Hierbij wordt een geconverteerd 360°-videobestand opgeslagen vanuit de app 360fly Director en vervolgens wordt dit geconverteerde videobestand geüpload naar de zakelijke Facebookpagina.

1. Eerst moet een kopie van een geconverteerde 360fly-video worden opgeslagen zodat je die kunt delen op de zakelijke Facebookpagina.   Tijdens de conversie wordt de 360fly-video omgezet naar de juiste indeling en worden alle benodigde metadata toegevoegd om de video af te spelen in 360 graden.  Om op het icoon "Convert" save een kopie klik in de linker benedenhoek van de video miniatuur.

2. Selecteer de directory waarin je het bestand wilt opslaan.

3. Nu kun je rustig wachten totdat je video is geconverteerd en klaar is voor gebruik.

4.  Wanneer de conversie van de video is voltooid, kun je nu naar je zakelijke Facebookpagina gaan en de geconverteerde 360fly-video net zoals elke andere video uploaden naar Facebook.

5.  Je bent klaar, nu kun je je 360°-ervaring gemakkelijk delen op je zakelijke Facebookpagina.