WiFi- en Bluetooth LE-verbinding

De 360fly gebruikt zowel Bluetooth LE (Low Energy Standard) als WIFI om te communiceren met je mobiele apparaat.

Bluetooth-verbinding

Tijdens de installatie van de 360fly koppelen we je mobiele apparaat eerst via Bluetooth aan de 360fly.   De gekoppelde Bluetooth LE-verbinding wordt gebruikt om de functies van de 360fly te bedienen.

Enkele van deze functies zijn:

• De 360fly uitschakelen
  • Het instellingenmenu van de 360fly openen
  • Een opname starten/stoppen
  • Controleren op beschikbare firmware-updates

WiFi-verbinding

Nadat je de 360fly via Bluetooth LE hebt gekoppeld, gaat het installatieproces verder en geef je de camera een naam. Vervolgens maak je een uniek wachtwoord aan als onderdeel van de WiFi-installatie.  Met de WiFi-verbinding kun je het volgende doen:

• De live videostream bekijken
  • De video's die zijn opgeslagen op je 360fly afspelen
  • De video's die zijn opgeslagen op je 360fly bewerken
  • De video's van je 360fly downloaden naar je mobiele apparaat

Probleemoplossing

Mijn telefoon/tablet kan niet worden gekoppeld via de Bluetooth-verbinding

Als je de 360fly recent hebt gereset naar de fabrieksinstellingen, moet je de Bluetooth-verbinding op je mobiele apparaat mogelijk verwijderen voordat je het apparaat probeert te koppelen.   Ga hiervoor naar het instellingenmenu voor Bluetooth op je apparaat, zoek de verbinding en verwijder deze.   Daarna kun je het apparaat weer koppelen.

Als dit niet werkt, kun je proberen om de 360fly te resetten naar de fabrieksinstellingen. Start daarna het installatieproces opnieuw.

Mijn telefoon/tablet maakt geen verbinding met de 360fly via WiFi. Wat moet ik doen?

Controleer of de WiFi-instelling op de 360fly niet is uitgeschakeld.  Maak via Bluetooth verbinding met de camera en ga vervolgens naar het instellingenmenu van de camera in de app 360fly om de WiFi-status van de 360fly te controleren.

Als de 360fly is gereset naar de fabrieksinstellingen moet je de camera opnieuw instellen, je apparaat een nieuwe naam geven en een wachtwoord voor de WiFi-verbinding instellen.  Wanneer je de installatie hebt voltooid kun je opnieuw verbinding maken met de 360fly via WiFi.

Ik weet het wachtwoord voor WiFi niet meer.

Als je het wachtwoord niet meer weet kun je het standaard wachtwoord instellen door de 360fly te resetten naar de fabrieksinstellingen. Vervolgens kun je het wachtwoord weer instellen.   Klik hier voor instructies om te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Click here for Factory Reset instructions.