Mijn 360fly wordt niet opgeladen

Als je 360fly niet wordt opgeladen of als het lampje na 3 tot 4 uur nog steeds groen knippert zonder groen te blijven branden, kunnen er enkele problemen zijn waardoor je 360fly niet kan worden opgeladen:

1. Zorg ervoor dat je 360fly is uitgeschakeld en plaats het apparaat daarna op de oplader.  Sommige opladers hebben onvoldoende vermogen om de camera op te laden als deze aan staat.

2. Als je de 360fly oplaadt via de USB-poort van de computer in plaats van een stroomadapter, levert de computer mogelijk onvoldoende vermogen om het apparaat op te laden.   We raden je aan om het apparaat op te laden via een stopcontact met een standaard USB-oplader.

3. Mogelijk is de USB-kabel defect. Probeer een andere USB-kabel en kijk of het probleem hierdoor wordt verholpen.

4. Als je oplaadt via een stopcontact, controleer dan of de oplader een stroomuitvoer van meer dan 1 ampère heeft. Voor de beste resultaten raden we een oplader van 1,5 A - 2,1 A aan.  Probeer een andere USB-oplader.

5. Maak de contacten op de Power Cradle en op de onderkant van de 360fly schoon.  We raden aan om hiervoor een droge doek van microfiber te gebruiken.

Als je alle bovenstaande suggesties hebt geprobeerd en het LED-lampje nog steeds groen knippert, laat de 360fly dan ten minste 90 minuten in de Power Cradle zitten om op te laden.

Als het probleem nog steeds niet is verholpen, voer dan een standaard resetprocedure uit. Dit heeft geen invloed op de instellingen of video's die zijn opgeslagen op je 360fly. De instructies hiervoor kun je vinden via deze link: Click here of standard reset instructions.

Als je een standaard resetprocedure hebt uitgevoerd en de problemen nog steeds niet zijn verholpen, probeer dan te resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit heeft geen effect op de video's die je hebt opgeslagen op je 360fly, maar alle instellingen worden wel gewist. Je moet de camera dus opnieuw instellen met de mobiele app. Voordat je de 360fly reset naar de fabrieksinstellingen ga je naar de Bluetooth-instellingen op je telefoon. Als de 360fly in de lijst met gekoppelde apparaten staat, kies je "ontkoppelen" op Android- of "vergeet dit apparaat" op Apple-apparaten. De instructies om te resetten naar de fabrieksinstellingen vind je via deze link: Click here for factory reset instructions.