Mijn telefoon/tablet maakt geen verbinding met de 360fly via WiFi. Wat moet ik doen?

Controleer of de WiFi-instelling op de 360fly niet is uitgeschakeld.  Maak via Bluetooth verbinding met de camera en ga vervolgens naar het instellingenmenu van de camera in de app 360fly om de WiFi-status van de 360fly te controleren.

Als de 360fly is gereset naar de fabrieksinstellingen moet je de camera opnieuw instellen, je apparaat een nieuwe naam geven en een wachtwoord voor de WiFi-verbinding instellen.  Wanneer je de installatie hebt voltooid kun je opnieuw verbinding maken met de 360fly via WiFi.