Back-ups maken van video's op je 360fly HD naar je computer

Wanneer je een aantal geweldige video's hebt gemaakt op je 360fly, wordt het tijd om een back-up te maken van deze video's. Het is heel eenvoudig om een back-up te maken van je 360fly. Het werkt hetzelfde als het kopiëren van bestanden naar een USB-stick of een ander opslagapparaat.

Voor het maken van een back-up van je 360fly, volg je de gedetailleerde stappen hieronder:

1. Zet de 360fly aan.

2. Sluit met de bijgeleverde cradle en kabel de 360fly aan op je computer.

3. De LED wordt geel wanneer de 360fly goed is aangesloten.

4. Dubbelklik vervolgens op het 360fly-apparaat dat op je bureaublad verschijnt

5. Open vervolgens een tweede venster en ga hierin naar de locatie waarnaar je de bestanden wilt kopiëren. Je kunt de bestanden ook selecteren en naar een locatie slepen. Beide methoden werken.

6. Wacht totdat alle video's zijn gekopieerd.

7. Wanneer het kopiëren is voltooid, kun je alle of enkele video's die je hebt gekopieerd verwijderen van je camera. Je kunt zelf kiezen!

Als de bovenstaande instructies te ingewikkeld zijn, kun je hier een korte video bekijken waarin het hele proces wordt uitgelegd. De 360fly is dan al aangesloten op de computer.