Video's in je 360fly app op iOS kopiëren naar je computer

Als je merkt dat je te veel video's op je iOS-apparaat hebt in het gedeelte "On my Device" (Op mijn apparaat) en je ruimte moet vrijmaken, zie je in de volgende instructies hoe je die bestanden als back-up toevoegt aan je computer of externe harde schijf.

Zorg eerst dat je apparaten zijn ingeschakeld. Vervolgens wil je je iOS-apparaten aansluiten op je computer via je iOS-kabel.

Als je iOS-apparaat is aangesloten op je computer, start je iTunes. Wanneer iTunes wordt geopend en je iOS-apparaat herkent, klik je op het pictogram van het apparaat in de linkerbovenhoek van het scherm.

Klik vervolgens op "Apps" en schuif dan omlaag naar het gedeelte "File Sharing" (Bestanden delen) en klik op "360fly."

Wanneer je "360fly" selecteert, zie je dan een lijst met alle video's die op dit moment zijn opgeslagen in de app. Selecteer welke video's je wilt kopiëren naar je computer en sleep ze naar een map. Wacht totdat het kopiëren is voltooid. Daarna kun je het iOS-apparaat verwijderen of de zojuist opgeslagen bestanden verwijderen van je iOS-apparaat als je ze niet meer nodig hebt.

Als je het hele proces wilt bekijken, zie je hier een korte video: