Een video delen op 360fly.com

Om je 360 video's online te bekijken moet je een account hebben op 360fly.com. klik hier om je te registeren.

Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Wanneer je bent aangemeld kies je de video die je wilt delen. Daarna zie je twee pictogrammen, een voor Facebook en een voor Twitter.

Je kunt je video ook toevoegen aan je eigen website met de optie "Embed".

Voor gebruikers die een link snel willen delen, raden we je op dit moment aan om de video die je wilt delen te openen en de url voor die pagina te kopiëren en plakken in een e-mail of bericht.

We zoeken altijd naar betere en nieuwe manieren waarop gebruikers hun 360º-video kunnen bekijken!