Een video verwijderen uit je profiel

Als je een video die je hebt geüpload naar je profiel wilt verwijderen, moet je zijn aangemeld bij je account op 360fly.com.

Je kunt een video ook verwijderen via de 360fly App op je iOS- of Android-apparaat.

Ga eerst naar www.360fly.com of naar de aanmeldpagina voor je account door hier te klikken: AANMELDEN LOGIN

Klik eerst op Aanmelden en meld je aan bij je account.

Je ziet nu je profielpagina en alle video's die je hebt geüpload.

Je klikt op de groene titel van de video die je wilt verwijderen. In dit geval is dit Surf Edit.

Klik op Delete (Verwijderen) en er wordt om bevestiging gevraagd.

Klik op Yes, I'm sure (Ja, ik weet het zeker) om de video permanent te verwijderen of op No thanks (Nee, bedankt) om dit te annuleren.

*Let op: dit is een permanente bewerking. Als je deze bewerking hebt uitgevoerd, kan het bestand