De 360fly 4K aan/uit zetten

Verwijder de camera uit het laadstation en zet hem aan door de OnePush-knop 4 seconden ingedrukt te houden.  De driehoekige OnePush-knop bevindt zich bij de LED-indicator en zit aan de zijkant van de camera.

Wanneer je de camera aanzet, trilt hij drie keer en gaat de LED blauw knipperen.

Na het opstartproces blijft de LED blauw. Dit geeft aan dat je camera aan en klaar voor gebruik is.

Je kunt je camera ook uitzetten door de OnePush-knop 4 seconden ingedrukt te houden.  De camera trilt vier keer en de LED knippert blauw. Dit geeft aan dat de camera wordt uitgeschakeld.