Een video verwijderen van de 360fly HD camera

Er zijn enkele manieren om een video direct te verwijderen van de 360fly HD camera.

Optie 1 - Je kunt video's één voor één verwijderen van de 360fly met de 360fly app.

Instructions for Android

Instructions for IOS

Optie 2 - Je kunt video's één voor één verwijderen of meerdere video's tegelijk verwijderen door het apparaat aan te sluiten op je pc of Mac.  Je hoeft de video's alleen maar naar de prullenbak te slepen.

1.  Zet je 360fly-apparaat aan en wacht tot de LED blauw blijft.

2.  Sluit het laadstation aan op je pc of Mac via de USB-poort.

3.  Plaats de 360fly op het laadstation en wacht totdat de LED geel wordt.  Dit geeft aan dat het apparaat is gekoppeld aan je pc of Mac.

4.  Klik op het pictogram van het 360fly-station om de map van de 360fly te openen. (Schermafdrukken van Mac)

5. Selecteer een video in de map of selecteer alle video's en sleep ze naar de prullenbak.  Je kunt ook op de rechtermuisknop klikken en 'Verplaatsen naar prullenbak' selecteren.

6.  Hiermee wordt het bestand direct verwijderd wanneer je op Verwijderen klikt.