Een opname starten/stoppen op je 360fly 4K

Je kunt op twee manieren een opname starten en stoppen met de 360fly 4K.  Via de OnePush-knop op het apparaat of via de 360fly app.

OnePush-knop

1. Druk op de OnePush-knop en laat de knop weer los om een opname te starten op je 360fly 4K.

2. Het apparaat trilt één keer en de kleur van de LED verandert van blauw in rood.

3. Druk opnieuw op de OnePush-knop en laat de knop los om een opname te stoppen.  Het apparaat trilt twee keer en de kleur van de LED verandert van rood in blauw.

Applicatie 360fly

1. Open de app 360fly en maak verbinding met de camera.

2. Als je verbinding hebt, tik je op het camerasymbool.

3. Tik vervolgens op Live View (Live weergave). In Live View zie je nu een ronde knop. Tik één keer op deze knop om een opname te starten.

4. Tik op de nu rode knop om de opname te stoppen. Je video wordt opgeslagen en de knop wordt weer wit.

Je bent er nu klaar voor om de video te bewerken en je ervaringen in 360° te delen.