Je 360fly 4K opladen

Je 360fly 4K camera wordt geleverd met een snelle USB-kabel en een Magnetic Power Cradle.

Opladen

Voor het opladen van je camera voeg je de USB-kabel in een USB-netadapter van 1,5 A tot 2,1 A (de meeste smartphone-opladers) en sluit je hem aan op 360fly 4K Power Cradle.

Vervolgens plaats je de camera op de onderplaat van het laadstation. Op de magnetische onderplaat wordt de camera in de juiste positie gedraaid.  Je kunt de 360fly ook opladen door de kabel aan te sluiten op de USB-poort op je Mac of pc.  Zorg ervoor dat de camera is uitgeschakeld tijdens het opladen voor de beste resultaten.

Tijdens het opladen knippert de indicator van je camera groen.  Wanneer de camera helemaal is opgeladen, blijft de LED groen.  We raden je aan om je camera ten minste 30 minuten op te laden voordat je hem voor het eerste gebruikt.

Wanneer de batterij van je camera bijna leeg is, wordt de camera-LED magenta (licht paars).  Als de LED magenta wordt, raden we je aan om je camera op te laden voordat je hem weer gebruikt.

Als je 360fly 4K niet wordt opgeladen of als de LED na 3 tot 4 uur nog steeds groen knippert zonder groen te blijven branden, kunnen er enkele problemen zijn waardoor je 360fly 4K niet kan worden opgeladen:

We hebben gemerkt dat oudere iPad-opladers of opladers met een vermogen van meer dan 1,8 A de USB-standaard niet ondersteunen en de 360fly 4K niet kunnen opladen.  Als dit gebeurt, probeer dan een andere oplader met een vermogen van minder dan 1,8 A te gebruiken.  Je moet de 360fly 4K unit dan op het laadstation plaatsen en ongeveer 30 minuten laten zitten.  De groene LED begint na enkele minuten te knipperen en geeft aan dat de camera wordt opgeladen.  Na ongeveer 2 uur is de camera helemaal opgeladen.

Let op: We hebben de softwareversie 1.2.8 uitgebracht zodat de opladers van Apple met een hoger vermogen de 360fly 4K kunnen opladen. Klik hier voor instructies om te upgraden.

Click here for upgrade instructions.