Waar kan ik het serienummer van mijn 360fly 4K vinden?

Het serienummer van je 360fly kun je op drie verschillende plekken vinden. Je vindt het serienummer onderaan de verpakking waarin het apparaat is geleverd, en ook staat het afgedrukt op de onderkant van de 360fly 4K. Maar als je geen verpakking hebt en je het nummer op de onderkant van de 360fly 4K niet kunt lezen, kun je je apparaat ook aansluiten op de 360fly App en het serienummer lezen in het menu met instellingen.

Het serienummer onderop de 360fly 4K bekijken

Het serienummer is afgedrukt op de onderkant van de camera op de connector van het oplaadstation. We weten dat het serienummer heel klein is afgedrukt, dus mogelijk heb je een vergrootglas nodig om hem te lezen.

Het serienummer weergeven in de 360fly App

1. Koppel de 360fly 4K aan de 360fly app door op het camerasymbool  te tikken in de linkerbenedenhoek van de applicatie.

2. Wanneer je verbinding hebt gemaakt, klik je op het tandwielsymbool  in de rechterbovenhoek om het instellingenmenu voor de 360fly te openen.

3. Tik op het instellingenmenu "Device Information" (Apparaatgegevens) om het serienummer van de 360fly weer te geven.

4. We raden je aan om je serienummer op te schrijven en te bewaren voor het geval je dit later nodig hebt.