Kan ik meer geheugen toevoegen aan mijn 360fly 4K?

De 360fly 4K is een lens, camera en opslagapparaat in één. Het ruime interne geheugen van 64GB geeft je de mogelijkheid om per sessie ongeveer 2 uur 360° 4K-beelden te maken.  De 360fly 4K heeft een design dat is afgedicht tegen water, zodat het interne geheugen in weer en wind beschermd blijft. Daarom kan dit geheugen niet worden verwisseld.

Met onze applicatie 360fly kun je het geheugen op je 360fly 4K eenvoudig beheren en ruimte vrijmaken. Kopieer je bestanden naar je pc, Mac of mobiele apparaat, of upload ze direct naar 360fly.com en deel je leven in 360°.