Kan ik mijn 360fly 4K-video's bekijken in Google Cardboard?

De beelden van de 360fly zijn ontwikkeld om probleemloos te werken met Google Cardboard VR-viewers. Dit moet je echt zien, dus zorg ervoor dat je een headset hebt en ontdek 360fly VR zelf.

Om je beelden opnieuw te bekijken met een Google Cardboard VR-viewer, tik je op het brilsymbool in de rechterbovenhoek wanneer je in het Player-scherm bent.

Plaats je telefoon in de VR-bril en beleef de herinneringen opnieuw.

Geniet van de actie!

*Als je beelden bekijkt op een iOS-apparaat, lees dan dit artikel als je problemen hebt met het afspelen.