Mijn 360fly 4K kan niet worden ingeschakeld.

Laten we enkele dingen proberen om te zien of je de 360fly 4K weer op kunt starten.

Eerst willen we controleren of je 360fly 4K is opgeladen en genoeg vermogen heeft om te worden ingeschakeld.

De batterij controleren

1.  Houd de OnePush-knop 5 seconden ingedrukt.

2.  Zie je een LED-indicatie?

• LED knippert magenta - Geeft aan dat het batterijniveau te laag is om de camera in te schakelen.  Laad de batterij op en probeer het opnieuw.

•

Als er geen LED brandt, ga dan hieronder verder. De lading controleren

Checking the Charge

1.  Connect your charging cradle to a USB power supply, preferably a wall plug adapter with a current rating of 1.5A or higher.

2.  Set your 360fly 4K device on the cradle and wait for a flashing green LED.  This could take up to 3 minutes depending on the state of the battery.

3.  Wanneer de LED groen begint te knipperen, laat je het apparaat ongeveer 2 uur opladen, of lang genoeg zodat de batterij vol is.

4.  Als de LED van je 360fly 4K niet groen begint te knipperen, moeten we de netvoeding en contactpunten van de lader controleren.

• Probeer een ander stopcontact om uit te sluiten dat het aan de voedingsbron ligt.

•

Als je een andere micro-USB-kabel hebt, verwissel de kabel dan en kijk of dit werkt.

•

Zorg dat de contactpunten op het laadstation en de onderkant van de camera schoon en stofvrij zijn.  Indien nodig haal je het laadstation uit het stopcontact en maak je voorzichtig de contacten schoon(gebruik geen water).

• Zorg dat de contactpinnen op het laadstation niet verbogen zijn of ontbreken.

Als dit het probleem niet oplost, neem je contact op met ons ondersteuningsteam voor probleemoplossing en garantie-opties.