Kan ik foto's maken met de 360fly 4K?

Met de 360fly 4K kun je sferische 360°-foto's maken via de 360fly app, en ook kun je Point of View 16:9-foto's maken. Je kunt zelfs foto's maken terwijl je een video opneemt door op het camerasymbool in de 360fly app te drukken terwijl je opneemt.

Fotomodus selecteren

1. Open de applicatie 360fly en maak verbinding met de 360fly 4K camera.

2. Wanneer je verbinding hebt, tik je op het 360fly-symbool  om de camera te openen.

3. Om de camera over te schakelen naar de fotomodus tik je op het fotosymbool .

4. Tik op het revolversymbool  voor instellingen om de fotomodus te selecteren.

5.  Er zijn 3 fotomodi:

Spherical Photo - 3.456 x 3.456 JPEG-foto.  Ontwikkeld om een sferische 360°-foto te maken.  De foto kan worden gedraaid met de speler in de applicatie.

POV - Point-and-click-modus, 2.560 x 1.440 JPEG-foto.  Ontwikkeld om de lens te richten en een foto te maken.

Burst Spherical Photo - Maak tot 8 opeenvolgende, sferische 3.456 x 3.456 JPG-foto's.

6.  Wanneer je de modus hebt ingesteld, tik je op de opnameknop om de foto te maken.   De LED van de 360fly 4K knippert rood om aan te geven dat de foto is gemaakt.

Foto's tijdens het opnemen

Terwijl je een video opneemt, kun je snel sferische foto's maken door op het fotosymbool te drukken in de bovenhoek van de opnameknop.